this is me

heisann! Mitt vakkre navn er da Silje og jeg har fått den store ære av å gjesteblogge!Det her er da meeg! heeh

Har aldri hatt blogg før eller skrevet på en blogg før så dette ble en utfordring. Så, hva skal jeg skrive? Kan begynne med litt "basic" fakta om meg selv og mitt liv kanskje... Jeg er da 16 (snart 17) år gammel og går første året på Medier og Kommunikasjon på Charlottenlund videregående skole, (anbefales) som ligger i Trondheim som også er min hjemby. Det var her jeg møtte Birgitte, som jeg da havnet i samme klasse som <3 Sånn ellers er mine to store lidenskapermusikk og foto, som da er to utrolig fine måter å uttrykke følelser på etter min mening, og dét er nok en stor grunn til at jeg har en stor interesse for det også :) Min musikk smak er veldig forskjellig.. kan høre på alt fra country til dubstep til rock. Faktisk så mener jeg at en hver musikk smak er god, for det er vell ikke noe fasit på hva som er bra musikk er det vell? ;) Nå for tiden er jeg veldig hekta på en sang som heter "angels on the moon" av Thriving Ivory <3 den har en nydelig tekst og jeg elsker den følelsen jeg får av å høre på den!

Jeg måtte bare legge ut sangen!

 

 

Når det kommer til bilder så syns jeg det er veldig viktig at bildene skal ha en mening og et budskap, det er da bildene blir noe mer enn et bilde for meg hvertfall. Er en veldig stor fan av Oliviero Toscani, som tar bilder for United Colors of Benetton. Han var faktisk her i Trondheim nå i høst, men fikk desverre ikke dratt å sett på utstillingen da han var der, men jeg så den! :)


Dette bilde synes jeg er veldig genialt, viser at alle er like på innsiden, uansett hvordan man ser ut utenpå<3

 

det her er da et bilde jeg har tatt selv i forbindelse med "prosjekt fordypning" på skolen ;)

 

Ellers er jeg også veldig interessert i bøker og leser så ofte jeg rekker det! Elsker forfattere som får leseren til å føle akkurat det de i boka føler og er en stor fan av Stephenie Meyer, som har skrevet Twilight sagaen og Suzanne Collins som har skrevet "The hunger games trilogy" som er de beste bøkene jeg noen gang har lest! Den første boka kommer ut på film nå snart og har kinopremiære 23. Mars 2012, gjett om jeg gleder meg vilt til det!! kommer til å bli så sinnsykt bra :D

 

Her er traileren, enjoy!

 

 

Og med det sier jeg takk for meg og håper at dette innlegget ikke ble for kjedelig ;) har faktisk tenkt på å lage min egen blogg, men venter til vi skal ha om "web" på skolen så kanskje jeg får noen tips der. Hvis noen leser dette innlegget... syns dere jeg skal lage med en egen blogg? og i såfall.. hva vil dere lese om? :)

 

tuddeluu!

-Silje<3

3 kommentarer

Gleder meg sånn til den filmen! :)

Lea ✝ photography

27.jan.2012 kl.17:16

Fint skrevet :D

Silje

04.feb.2012 kl.15:48

jaa, filmen blir så syykt bra!

tusen takk :D

Skriv en ny kommentar


hits