JUST GO WITH IT

Som sagt så var jeg da på kino i går, og nå husker jeg hva filmen het, Just go with it. Den var faktisk ganske bra. Den var søt og romantisk, samt ganske morsom, lo en god del!
Beklager på forhånd for dårlig forklaring, men er ikke så flink til det..

Den handler om en mann som er plastisk kirurg (han på bildet) som hver helg går med en giftering når han er på byen, selv om han ikke er gift. Det skal bare se slik ut , så han kunne få seg noe.. Og en kveld møter han kvinnen i sitt liv (som er mye yngere enn han selv.) Problemet er at hun fant ringen.. Han finner på en ny løgn etter den andre. Han sier at assistenten, (kvinnen på bildet, som er bestevennen hans, og vet alt om han) er kona hans og at de skal skilles. Hun har to barn fra et tidligere ekteskap, og de ungene blir dratt inn i løgnene. "Sønnen hans" vil dra til Hawaii for å svømme med delfiner, og klarer og finne på noe lurt å si slik at de drar til Hawaii (mannen, kjæresten, "kona", datteren og sønnen og fetteren til mannen). Den turen til Hawaii forandrer livet deres.

>Har du sett filmen?

-bsorvik

 

3 kommentarer

carinacharlotte

19.mar.2011 kl.18:02

den er bra :)

Jamilla Levy

19.mar.2011 kl.18:08

har lyst til å se den!:)

Melissa Holten

20.mar.2011 kl.13:59

nei, har ikke sett den, men har lyst :- )

sv; tusen takk for kommentar, setter STOR pris på det!

Skriv en ny kommentar

Birgitte Melum Sørvik

Birgitte Melum Sørvik

16 Trondheim

Jeg er en jente fra Trondheim. Blogger om alt og ingenting. Legg gjerne igjen en kommentar, du får igjen! Legg meg også til som venn :) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

Design av


hits